Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Pilot 'SVH Meewerken in drank- en spijsverstrekkende bedrijven' binnenkort van start!

16 aug. 2017

Er is bijna geen branche die zo dynamisch is als de horecabranche. Om kwaliteit en kennis te kunnen waarborgen is het daarom belangrijk dat er een compleet pakket voor managers en/of ondernemers in de horeca beschikbaar is. Het doel van SVH is om de vakbekwaamheid in de horecabranche te verhogen en dat is dan ook de reden dat wij binnenkort starten met deze pilot!

In september gaan vier scholen starten met de pilot ‘SVH Meewerken in drank- en spijsverstrekkende bedrijven’. Dit is het oude ‘kerntaak 4’, een onderdeel in het kwalificatiedossier van manager/ondernemer horeca. Naast de basisvakken zoals bedrijfseconomie of marketing & sales, die aangeboden worden in SVH’s PlanBoekserie, moeten ze ook een groot deel van de kennis en vaardigheden van kok en gastheer/-vrouw beheersen. Hiervoor hebben we magazines, filmlessen en werkboekopdrachten uit de methode SVH Kok en SVH Gastheer/-vrouw geselecteerd en klaargezet in een speciale online omgeving voor de pilot studenten. 

Het komende schooljaar gaan we kijken of deze selectie voldoet en of er in de toekomst behoefte is aan bijvoorbeeld theorieboeken. We gaan bovendien alvast kijken hoe we het andere  profieldeel ‘Meewerken in logiesverstrekkende bedrijven’ verder kunnen invullen. Dit natuurlijk allemaal om straks het hele pakket voor manager/ondernemers in de horeca compleet te hebben!

Heb je interesse of wil je meer weten over deze pilot? Vul dan dit formulier in, er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen

Deel dit artikel via

Het geheime ingrediënt dat ben jij.