Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Meld je gratis aan voor de leermeesterdag!

16 aug. 2017

Hoe selecteer jij nieuwe leerlingen? Hoe haal jij het beste uit je leerlingen? Of, hoe pakt jouw collega-leermeester bepaalde zaken aan?

Op dinsdag 19 september organiseert SVH samen met FNV Horeca tijdens Gastvrij Rotterdam een speciale Leermeesterdag. Tijdens dit interactieve trainingsprogramma, verzorgd door branche-erkende opleiders HSN en Picabia Opleidingen samen met gepassioneerde sprekers uit het vak, komen vragen als hoe selecteer je nieuwe leerlingen en hoe haal jij het beste uit je leerlingen aan bod. Uiteraard is het leermeesterschap iets waar je trots op mag zijn, en deze trots en kennis is altijd fijn om te delen met collega-leermeesters. Bovendien is er de mogelijkheid om te sparren met collega’s over bepaalde zaken waar je tegenaan loopt tijdens het coachen en begeleiden van de leerlingen.

We trappen de dag af met een Gastvrij ontvangst en een openingspresentatie. Hierna zullen de trainingsprogramma’s van start gaan die door de branche-erkende opleiders HSN en Picabia Opleidingen gegeven worden. Tussen de twee trainingen in kan iedereen genieten van een lekkere lunch. Na deze trainingen wordt er een Pubquiz georganiseerd met als doel de theorie van het leermeesterschap op te frissen.

We sluiten de dag af met een borrel en een bezoek aan ‘Gastvrij Rotterdam’. De beurs is gratis toegankelijk voor alle deelnemers aan de Leermeesterdag.

Na afloop van de dag ontvang je een erkend SVH-certificaat van deelname!

Bekijk hier het programma en meld je gratis aan voor deze inspirerende leermeesterdag. 

Deel dit artikel via

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.