Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Computerexamen Leermeester Theorie

Je kunt het computerexamen op meerdere locaties in Nederland doen.

Het examen Leermeester Theorie bestaat uit 30 meerkeuzevragen over het leermeesterschap en de bijbehorende werkprocessen en competenties.

Je kunt je inschrijven voor het examen Leermeester Theorie tot vier dagen voor de door jou gekozen examendatum. Let op: Het examen annuleren of verzetten kun je als examenkandidaat kosteloos tot acht dagen voor de examendatum doen, in overleg met SVH. Boek je binnen acht dagen voor de examendatum een examen dan is dit examen niet meer kosteloos te annuleren of te verzetten!

Let op: zorg dat je binnen 20 minuten betaalt, want anders vervalt je inschrijving en moet je opnieuw een locatie, datum en tijd kiezen. Je kunt alleen een examen bestellen voor jezelf, als examenkandidaat.

Lees meer Sluiten
Aantal vragen 30 meerkeuzevragen
Tijdsduur in minuten 40 minuten
Geslaagd bij Minimaal 22 vragen goed
Geldigheidsduur 24 maanden
Naam certificaat SVH Certificaat Leermeester Theorie
Taalniveau 2F (methode Meijerink)
€ 182,25
Taal Nederlands
Kies locatie
Kies een datum
Kies een tijdstip
Let op: een examenplaats blijft 20 minuten bewaard. Als je langer dan 20 minuten wacht voor je afrekent, zullen examenproducten uit de winkelwagen verwijderd worden.
Je moet eerst inloggen om dit examen te kunnen bestellen.
Kan ik een examen annuleren?

Annuleren van deelname aan een examen kan alleen schriftelijk gebeuren door de examenkandidaat en/of de betalende instantie.

Annuleren mondeling- en praktijkexamen
Indien de annulering tenminste 10 werkdagen voor aanvang van een examenperiode bekend is gemaakt bij SVH dan zijn er drie keuzes:

  1. of je kunt deelnemen aan één van de volgende examens (mits beschikbaar);
  2. of je kunt een andere examenkandidaat laten deelnemen aan één van de volgende examens (mits beschikbaar);
  3. of je kunt afzien van deelname aan een examen. In dit geval ontvang je het betaalde examengeld terug op jouw rekening.

Indien een exameninschrijving voor een mondeling- of praktijkexamen minder dan 10 werkdagen voor aanvang van een examenperiode bekend is gemaakt bij SVH, dan zal er geen restitutie van het betaalde examengeld plaatsvinden.

Annuleren computerexamen Sociale Hygiëne
Neem hiervoor contact op met de aanbieder van dit examen.

Annuleren computerexamens Leermeester en Horecaportier
Indien de annulering van een computerexamen tenminste 8 dagen voor aanvang van het examen bekend is gemaakt bij SVH, dan kun je afzien van deelname aan een examen. In dit geval ontvang je het betaalde examengeld terug op jouw rekening. Het omboeken van een computerexamen naar een andere examenlocatie, datum of tijd is alleen mogelijk door de ingeschreven examenkandidaat zelf.

Indien een annulering voor een computerexamen minder dan 8 dagen voor aanvang van een examenperiode bekend is gemaakt bij SVH, dan zal er geen restitutie van het betaalde examengeld plaatsvinden.

Bekijk de Algemene Voorwaarden van SVH voor meer informatie over annuleren van examens.

Kan ik een examen verzetten?

Het verzetten van een examen kan enkel alleen in overleg met SVH. Neem hiervoor contact op.

Wil je een computerexamen Sociale Hygiëne verzetten? Neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder.

Verzetten mondeling- of praktijkexamen
Tot uiterlijk 10 werkdagen voor aanvang van je examen, kun je je mondeling- of praktijkexamen kosteloos verzetten. Na deze periode kan het examen helaas niet meer verzet worden.

Verzetten computerexamen
Tot uiterlijk 8 werkdagen voor aanvang van je examen, kun je je computerexamen kosteloos verzetten. Na deze periode kan het examen helaas niet meer verzet worden.

Wat zijn de eindtermen voor Leermeester?

De SVH-examens zijn gebaseerd op zogenaamde eindtermen. Dit zijn beknopte omschrijvingen van de kennis, inzichten en vaardigheden waarover je als examenkandidaat aan het eind van een opleiding of voor het examen minimaal moet beschikken.

Voor de examens SVH Leermeester zijn de eindtermen gebaseerd op het functiecompetentieprofiel Praktijkopleider/Leermeester. Dit profiel bevat de omschrijvingen van de kennis, inzichten en vaardigheden waarover je als examenkandidaat aan het eind van een opleiding of voor het examen SVH Leermeester minimaal moet beschikken.

Gerelateerde documenten

 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.