Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Leermeester+

Met de online licentie SVH Leermeester+ ga je aan de slag om te leren werken met SVH Praktijkbewijzen. Waarom zijn deze bewijzen er, voor wie en hoe is dit opgebouwd? Naast het werken met de Prakijkbewijzen ga je aan de slag met het opzetten en sturen van de ontwikkeling van leerlingen en/of lerende medewerkers. Je kijkt daarbij naar de huidige situatie (nulmeting), gewenste situatie, het actieplan en je meet en stuurt bij.

Daar komen didactische vaardigheden aan bod en het omgaan met verschillende gedragskenmerken van de leerlingen of lerende medewerkers. Soms zullen leerlingen/lerende medewerkers wat meer uitdagende gedragskenmerken laten zien en/of leren lastig vinden door bepaalde eigenschappen. Tot slot ga je als Leermeester+ formeel beoordelen in een informele setting. Dit houdt in dat je gaat beoordelen op school of op de werkvloer en daar erkende certificaten (Praktijkbewijzen) voor uitgeeft zonder examens of examenmomenten. Hoe je dit het beste kunt aanpassen en waar je rekening mee moet houden om objectief te kunnen beoordelen komen allemaal aan bod.

Deze online licentie Leermeester+ is opgedeeld in drie thema’s:

  • Gestructureerde ontwikkeling op maat
  • Didactiek en beoordeling
  • Iedereen kan leren

Binnen een thema vind je verschillende onderwerpen met de bijbehorende magazines.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid. Let op: deze licentie is alleen bedoeld voor Leermeester+. Voor SVH Leermeester zijn aparte leermiddelen beschikbaar die je apart op onze website kunt bestellen.

Lees meer Sluiten
€ 17,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN LM+

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.