Leermeesterdag
Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam (23 tot en met 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Een dag die je als leermeester echt niet wilt missen, want je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én je wisselt ervaringen en ideeën uit met andere leermeesters. Meer weten?

Leermeester worden?
Wil jij officieel leermeester worden om leerlingen te mogen begeleiden, dan dien je in het bezit te zijn van een leermeesterdiploma. Je kunt het SVH Diploma Leermeester halen door drie examens succesvol af te leggen: het theorie-examen, het praktijkexamen Coachen & Begeleiden en het examen Portfolio.

Voor elk examen schrijf je je apart in op deze website. Volg je een cursus SVH Leermeester, dan schrijft het opleidingsinstituut jou in voor de examens, die je na afloop van de cursus doet.

Heb je een relevant mbo-niveau 4 diploma in combinatie met twee jaar relevante praktijkervaring? Dan kun je mogelijk bij SBB geregistreerd worden als praktijktopleider in het register Praktijkopleider. Informeer bij SBB naar de mogelijkheden (tel. 088-3380000).