Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Overzicht bewijsstukken

Bewijsstukken die recht geven op een bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne:

  • SVH Diploma Sociale Hygiëne (afgegeven vanaf 01 januari 2016)
  • SVH Verklaring Sociale Hygiëne (afgegeven tot en met 31 december 2015)
  • Verklaring van vakbekwaamheid als bedoeld in artikel 41, eerste lid van de Drank- en Horecawet, zoals dit artikellid luidde op 31 december 1995.
  • Diploma of certificaat uit een andere lidstaat van de Europese Unie dan wel een staat, niet zijnde een lidstaat van de Europese Unie, die partij is bij een daartoe strekkend of mede daartoe strekkend Verdrag dat Nederland bindt, en die qua kennis en inzicht in sociale hygiëne een beroepsniveau waarborgen dat ten minste gelijkwaardig is aan het niveau dat met de nationale eisen wordt nagestreefd. Ben je in het bezit van zo’n diploma, klik dan hier voor de procedure beoordeling buitenlands diploma.

Mbo-diploma's
SVH heeft met de MBO Raad afspraken gemaakt over de wijze waarop scholen in het curriculum van bepaalde opleidingen de eindtermen van sociale hygiëne kunnen inpassen en toetsen. Daardoor geven bepaalde mbo diploma’s recht op het SVH Diploma Sociale Hygiëne en hiermee de bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne.

Wil je weten welke diploma’s hier recht op geven? Klik dan hier om naar het overzicht met erkende diploma’s te gaan. 

Ben je in het bezit van één van deze mbo diploma’s vraag dan hier jouw SVH Diploma Sociale Hygiëne aan. De bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne wordt dan ook direct verwerkt. 

Wil je weten hoe je als school aan de eisen kunt voldoen? Stuur een mail naar info+svh+nl onder vermelding van aanvraag erkenning Sociale Hygiëne MBO.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.