Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Inzage aanvragen

Als je jouw examen niet hebt behaald kun je een inzage aanvragen als je je officiële resultaatbrief van SVH hebt ontvangen. 

Voor elk examen wat je hebt afgelegd, maar waarvoor je niet geslaagd bent, kun je een keer inzage aanvragen. Wanneer je geslaagd bent voor het examen is het niet mogelijk om een inzage te doen.

Tijdens een inzage worden alleen de vragen of examenonderdelen waarvoor je geen punten hebt behaald met jou besproken. Inzage kan alleen door de examenkandidaat zelf en alleen op afspraak plaatsvinden. Inzage van theorie-examens vindt 2x per maand plaats, onder toezicht van een medewerker van SVH, op ons kantoor in Zoetermeer. Inzage van praktijkexamens en beroepsexamens is altijd telefonisch. Aan het doen van inzage zijn geen kosten verbonden. Een inzage duurt maximaal 30 minuten per kandidaat.

Let op: 

  • Deze aanvraag is kosteloos, je doorloopt alleen het betaalproces om jouw gegevens aan ons door te zetten. Je hoeft niks te betalen.
  • Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen voor een examen wat je zelf hebt afgelegd en waarvoor je niet geslaagd bent een inzage aanvragen.
  • Je kunt alleen inzage aanvragen als je het definitieve resultaat van jouw examen per post hebt ontvangen. Het definitieve resultaat van jouw examen wordt binnen 10 werkdagen per post naar jou verstuurd.
  • Het recht op inzage geldt gedurende een periode van vier weken na de datum waarop het resultaat van het examen bekend is gemaakt. Een inzage moet binnen deze periode van 4 weken ook daadwerkelijk plaatsgevonden hebben. Hierbij geldt de datum op je resultaatbrief als de datum waarop je examenresultaat bekend is gemaakt.
  • Bij de aanvraag van een inzage is het van groot belang dat je in het veld Examen en examendatum invult voor welk examen en welke examendatum je de inzage aanvraagt.
  • Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn. Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen).
  • Wanneer de aanvraag bij SVH is ontvangen, ontvang je per e-mail een reactie op jouw verzoek voor inzage. In deze e-mail staat belangrijke informatie en aanvullende instructies met betrekking tot de inzage vermeld. Alleen wanneer je deze instructie volgt, kan er een afspraak worden ingepland voor inzage.
Lees meer Sluiten
 
*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Examen en examendatum*

Het geheime ingrediënt dat ben jij.