Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
The Working as a Chef theory book is part of the SVH Chef learning resources series. It serves as reference material for Chef (NLQF2) and Autonomous Chef (NLQF3), and provides a clear overview of the theory.
This theory book helps you to turn working in the kitchen into a career. The topics discussed in this book range from combining flavours and developing a menu to working safely and hygienically. You also get to know the ins and outs of the Dutch hospitality industry and what working in the kitchen entails.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.