Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Theorybook Knowing your beverages 1

Knowing your beverages 1 is de Engelstalige variant van het theorieboek Drankenkennis 1 dat tot de methode SVH Gastheer/-vrouw en SVH Zelfstandig werkend kok behoort. Het is een naslagwerk voor deze methodes en het geeft een helder overzicht van de theorie. Bekijk hier een inzage van het leermiddel. 

Knowing your beverages is the English translation of the Drankenkennis 1 theorybook. Have a look at the preview here

Met dit boek krijg je informatie over de eigenschappen van 11 dranken: van water tot frisdrank en melkproducten tot gedistilleerd en cocktails, maar ook bier en wijn worden behandeld. Je leest alle ins en outs over de verschillende soorten van deze elf dranken! Als je weet waar een drank vandaan komt, uit welke bestanddelen het bestaat, hoe het wordt geproduceerd of bereid en hoe je het serveert, dan kun je je gasten een goed advies geven. Ook komen materialen, technieken en recepten aan bod. Zo ontdek je hoe je een betere espresso kunt zetten of een wijn nog lekkerder kunt laten smaken.

Lees meer Sluiten
€ 50,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113302
Druk 1e druk, 2018
Uitgever SVH
Pagina's 432
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.