Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Werken als kok behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Met dit boek maak je van werken in de keuken een carrière: van het combineren van smaken en het opstellen van een menukaart tot het veilig en hygiënisch werken. Je leert hoe de horeca in elkaar steekt en wat het werken in de keuken inhoudt. Bon, chef!
Het geheime ingrediënt dat ben jij.