Het geheime ingrediënt dat ben jij.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Bereidingstechnieken 2 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek geeft extra diepgang door uit te leggen welke chemische processen er tijdens het koken plaatsvinden en hoe je deze kunt beïnvloeden. Dat geeft jou allerlei creatieve mogelijkheden om je eigen visie en signatuur als kok te ontwikkelen. De thema’s van dit boek zijn chemie in de keuken, bereidingstechnieken en nieuwe technieken en trends. De smaak te pakken!
Het geheime ingrediënt dat ben jij.