Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Doorstroom SVH Zelfstandig werkend kok (Theorie- en praktijkwerkboeken)

Dit combinatiepakket SVH Doorstroom Zelfstandig werkend kok bestaat uit de theorieboeken, praktijkwerkboeken en licentie voor de online omgeving voor Zelfstandig werkend kok. Dit zijn alleen de boeken die er extra bijkomen bij niveau 3, ze bevatten dus niet de boeken die ook bij niveau 2 horen. Ieder leermiddel uit de leermiddelenmix heeft een eigen functie die het leerproces ondersteunt. 

De theorieboeken dienen als naslagwerk en geven een helder overzicht van de vaktechnieken. Ze leggen de theorie achter de technieken uit en bereiden je voor op de (praktijk)lessen. De theorieboeken bevatten veel visuele content, zoals foto’s, illustraties en overzichten.

De praktijkwerkboeken zijn doe-boeken. Ze bevatten opdrachten die in de praktijk moeten worden uitgevoerd en opdrachten die gericht zijn op de verwerking van de theorie. De opdrachten hebben een sterk zelfsturend karakter en zijn uitvoerbaar op school, in het leerbedrijf of thuis. Er zijn zowel individuele als samenwerkingsopdrachten. De werkboeken bevatten beknopte theorie om duiding te geven bij opdrachten.

De online omgeving is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. Zo kun je ook op ‘verloren momenten’ met je opleiding aan de slag. Je ziet hoe de technieken worden uitgevoerd, krijgt extra beroepscontext en kunt oefenen met de stof.

Dit pakket bestaat uit de volgende boeken:
- Theorieboek: Bereidingstechnieken 2
- Theorieboek: Drankenkennis 1
- Praktijkwerkboek: Zelfstandig werkend kok
- Praktijkwerkboek: Warenkennis en Bereidingstechnieken 3
- Praktijkwerkboek: Drankenkennis 1
- Online licentie: SVH Kok

Lees meer Sluiten
€ 264,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215078
Druk SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.