- ROC Midden Nederland
Je doet examen in een professionele kookstudio in Utrecht of Nieuwegein, onder begeleiding van een deskundige en bevlogen docent. Een koksbuis c.q. schort, messenset en passend schoeisel moet je zelf meenemen. De overige materialen en ingrediënten voor het examen zijn inbegrepen. De prijs voor het examen bedraagt € 675,- per persoon (vrijgesteld van btw).
Wil je meer weten over het examen en de examendata? Neem dan contact op met Projectburo Bedrijfsopleidingen, via mailadres: bedrijfsopleidingennb+rocmn+nl - Summa College Eindhoven, school Horeca
Je doet examen in een professionele keuken in Eindhoven, onder begeleiding van een docent/instructeur van Summa College Eindhoven, school Horeca. De prijs voor het examen bedraagt € 605,- per persoon (vrijgesteld van btw). Alle materialen en ingrediënten voor het examen zijn inbegrepen.
Wil je meer weten over het examen en de examendata? Neem dan contact op met Christ Bullens, via mailadres: c.bullens@summacollege.nl.
De beoordeling van het examen valt onder de verantwoordelijkheid van SVH.