Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online jaarlicentie Keuken (met digitale praktijkopdrachten)

De jaarlicentie Keuken (met digitale praktijkopdrachten) geeft je toegang tot de online leeromgeving: SVH Horecatalent. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en is geschikt voor zowel Kok (niveau 2), Zelfstandig werkend kok (niveau 3) als Leidinggevende keuken (niveau 4).

 

Let op: Dit artikel schaf je aan als je digitaal praktijkopdrachten in de omgeving gebruikt of gaat gebruiken.

Online leeromgeving - Modules keuken (met digitale praktijkopdrachten)
Alle theorie wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Een plus op deze licentie zijn de online praktijkwerkboeken. De online werkboeken zijn digitaal in te vullen waarna je ze weer kunt uploaden zodat de docent jouw ingevulde opdrachten kan beoordelen. Binnen de online omgeving zie je hoe de technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext en je oefent met de stof. Voor docenten is er een speciale online docentenomgeving.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 130,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052112978
Ook interessant voor jou:

Het geheime ingrediënt dat ben jij.