Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het boek Managen en leidinggeven is een boek dat de (beginnend) leidinggevende en (aspirant) ondernemer mee neemt in de organisatie en personele zaken van een onderneming. In het boek worden dan ook onderwerpen als onboarding, werving & selectie, samenwerken en leiderschapsstijlen besproken met als doel de lezer voor te bereiden op zijn of haar leidinggevende rol in een organisatie.
Voorproeven?
Neem alvast een kijkje in het digitale inkijkexemplaar of vraag geheel vrijblijvend een gratis gedrukt proefexemplaar aan van het eerste hoofdstuk.
Ondernemers, experts en leidinggevenden vanuit het werkveld maken deze onderwerpen praktisch door de voorbeelden uit hun werkomgeving. Zo komen Ron Blaauw en Marco Wins aan het woord over het leren binnen organisaties, Gabriella Esselbrugge over strategisch personeelsbeleid en Joris Bijdendijk over het organiseren van de dagelijkse praktijk.
Onderwerpen
Het boek kent acht hoofdstukken waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: leidinggeven met een doel, werving & selectie, onboarding, het operationele plan, strategisch personeelsbeleid, samenwerken, leren als een team en het creëren van een prettige werkomgeving.
Bij elk hoofdstuk komt er een expert uit het werkveld aan het woord en het hoofdstuk wordt afgesloten met een kennischeck en een project.
Mooie aanvulling
Het boek is een mooie aanvulling op één van de Horecatalent licenties voor een niveau 4-opleiding, zoals:
- Manager/ondernemer horeca
- Meewerkend horeca ondernemer
- Leidinggevende keuken
- Leidinggevende bediening
- Manager/bedrijfsleider fastservice
- Leidinggevende international hospitality
- Hospitality manager
Het geheime ingrediënt dat ben jij.