Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
SVH biedt voor Kok niveau 2 een nieuwe leermethode aan. Dit pakket theorieboeken is daar een onderdeel van. De complete methode SVH Kok bestaat uit deze theorieboeken, werkboeken en een online leeromgeving. Ieder leermiddel heeft zijn eigen functie die het leerproces ondersteunt. De nieuwe methode is zorgvuldig samengesteld met talloze professionals uit de branche, zowel jonge, succesvolle vakmensen als ervaren SVH Meesters en leveranciers. De leermiddelen zijn zo ingericht dat ze elkaar versterken en samen een eenheid vormen.
Theorieboeken
De theorieboeken hebben een functie als naslagwerk en geven een helder overzicht van de vaktechnieken. Ze worden ingezet om de theorie achter de technieken uit te leggen en bereiden de studenten voor op de (praktijk)lessen. De theorieboeken lezen lekker weg door de vele foto’s, illustraties en overzichten.
Dit pakket bestaat uit de theorieboeken:
- Werken als kok
- Warenkennis 1
- Warenkennis 2
- Bereidingstechnieken 1
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.