- ROC Midden Nederland
Je doet examen in een professionele kookstudio in Nieuwegein, onder begeleiding van een deskundig en bevlogen docent. Benodigde materialen en ingrediënten voor het examen zijn inbegrepen. Een koksbuis c.q. schort, passend schoeisel en messenset dient je zelf mee te nemen. De prijs bedraagt € 590,- (vrijgesteld van BTW).
Meer weten of reserveren? Neem contact op met Projectburo Bedrijfsopleidingen, via e-mailadres: bedrijfsopleidingennb+rocmn+nl - Summa College Eindhoven, school Horeca
Je doet examen in een professionele keuken in Eindhoven, onder begeleiding van een docent/instructeur van Summa College Eindhoven, school Horeca. De prijs van het examen bedraagt € 590,- per persoon (vrijgesteld van btw). Alle materialen en ingrediënten voor het examen zijn inbegrepen.
Wil je meer weten over het examen en de examendata? Neem dan contact op met Christ Bullens, via e-mailadres: c.bullens@summacollege.nl
De beoordeling van het examen valt onder de verantwoordelijkheid van SVH.