Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Werkboek Keukenassistent

Het werkboek Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.

Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken om een indruk te krijgen.

Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werkboek volgen ook de thema’s en hoofdstukken van het theorieboek.

Online filmlessen
In de speciale online leeromgeving SVH Horecatalent kunnen studenten de 140 instructiefilms (van de instructiekaarten) bekijken en verschillende (theorie)oefentoetsen maken. Dit is ook de plek waar studenten hun BPV-opdrachten (praktijkhandelingen) kunnen afvinken. Bij aanschaf van het werkboek krijgt de student twee jaar toegang tot deze online filmlessen. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Meer informatie over de vernieuwde methode voor KAS lees je hier

Lees meer Sluiten
€ 57,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052114187
Druk 1e druk, 2019
Uitgever SVH
Pagina's 200
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.