Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een theorieboek, een werkboek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.
Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken om een indruk te krijgen.
Het theorieboek is kort en bondig geschreven en geeft een helder overzicht van de te leren vaktechnieken. Alle belangrijke technieken voor het werken als keukenassistent komen aan bod: van hygiënisch werken en goederen opslaan tot basisbereidingen en van schoonmaak- en opdeeltechnieken tot dresseren en garneren.
In het theorieboek wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen zoals foto’s met bijschrift en vergelijkingen. Daarnaast is het boek gecheckt op taalniveau en gedrukt in een speciaal ontworpen lettertype dat voor mensen met een taalachterstand of dyslexie beter leesbaar is.
Meer informatie over de vernieuwde methode voor KAS lees je hier.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.