Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een theorieboek, een werkboek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.
Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken om een indruk te krijgen.
Het theorieboek is kort en bondig geschreven en geeft een helder overzicht van de te leren vaktechnieken. Alle belangrijke technieken voor het werken als keukenassistent komen aan bod: van hygiënisch werken en goederen opslaan tot basisbereidingen en van schoonmaak- en opdeeltechnieken tot dresseren en garneren.
In het theorieboek wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen zoals foto’s met bijschrift en vergelijkingen. Daarnaast is het boek gecheckt op taalniveau en gedrukt in een speciaal ontworpen lettertype dat voor mensen met een taalachterstand of dyslexie beter leesbaar is.
Meer informatie over de vernieuwde methode voor KAS lees je hier.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.