Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Online jaarlicentie (Docent) SVH Bedieningsassistent en Keukenassistent

De online jaarlicentie (Docent) SVH Bedieningsassistent en Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Bedieningsassistent (BAS) en SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.

De docent kan in de online docentenomgeving de volgorde van de lessen zelf aanpassen om zo een leerlijn op maat te creëren.
De docentenlicentie bestaat uit:

  • Antwoordenboeken (ingevulde werkboeken);
  • Extra recepturen;
  • Verdiepende opdrachten voor gevorderde studenten;
  • Proefexamens;
  • Voorbeeld leerlijnen voor opleidingen van 3 maanden, 1 en 2 jaar.

De aanschaf van de Online jaarlicentie voor docenten geeft je één jaar toegang tot deze online omgeving.

Online jaarlicentie voor studenten i.c.m. Online jaarlicentie docenten
Wanneer de studenten gebruikmaken van de online jaarlicentie voor BAS of KAS, kunnen docenten ook de online lessen in verschillende blokken zetten. Zo maak je op een simpele manier persoonlijke of klassikale leertrajecten.

Daarnaast maakt de docentenlicentie het voor docenten mogelijk om de voortgang van studenten bij te houden, toetscijfers in te zien en rapporten te downloaden.

Extra:
Ook krijg je bij aanschaf van de docentenlicentie toegang tot de 140 BAS & KAS instructiefilms (van de instructiekaarten).
Als extra bevat de docentenlicentie alle online les­sen uit de leeromgevingen voor SVH Kok en SVH Gast­heer/-vrouw. Hierin zitten nog eens 100 inspirerende films over bijvoorbeeld warenkennis, drankenkennis en berei­dingstechnieken. Deze content kan ingezet worden om in­spirerende lessen te verzorgen, gevorderdere studenten uit te dagen of voor het bijscholen van eigen competenties.

Lees meer Sluiten
€ 125,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052114248
Uitgever SVH

Het geheime ingrediënt dat ben jij.