Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Warenkennis 2 behoort tot zowel de methode SVH Kok als SVH Gastheer/-vrouw. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) en Zelfstandig werkend kok (niveau 3) als Gastheer/-vrouw (niveau 2) en Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Met dit boek krijg je informatie over eigenschappen van 13 productgroepen: van vis en schaal- en schelpdieren tot paddenstoelen en noten en zaden, maar ook chocolade, ijs, vleeswaren, worst én de laatste food trends worden behandeld. Je leest alle ins en outs over meer dan 160 producten! Als je weet waar een product vandaan komt, wat je ermee kunt doen en wanneer de kwaliteit goed is, kun je ermee experimenteren in de keuken en kun je goed advies geven aan je gasten. Dat smaakt naar meer!
Het geheime ingrediënt dat ben jij.