Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Bereidingstechnieken 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen. Je begint dan ook bij de basis: de mise-en-place. Dit gaat over gereedschappen en materialen, schoonmaaktechnieken en opdeeltechnieken. Daarna ga je verder met basisbereidingen: van het maken van bouillons en sauzen tot het maken van deeg en beslag. Ook leer je om producten langer houdbaar te maken en/of de smaak te veranderen: conserveren. In de vingers!
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.