Het geheime ingrediënt dat ben jij.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
In een ambachtelijke ijssalon wordt het ijs dat verkocht wordt, zelf gemaakt. De gespecialiseerd ijsbereider bedenkt nieuwe smaken, nieuwe ijssoorten en kan eigen ijscreaties ontwikkelen.
Lijkt het je leuk om nieuwe smaken en soorten ijs te bedenken en te ontwikkelen? Dan is de functie gespecialiseerd ijsbereider misschien iets voor jou. Als gespecialiseerd ijsbereider ben je vooral creatief bezig met ijs en ijsproducten. Je ontwikkelt nieuwe recepten en weet alles over de grondstoffen die je gebruikt bij het maken van het ijs en hoe je deze grondstoffen het beste kunt verwerken. Je houdt hierbij het commerciële belang in het oog. Je stelt je flexibel op door de onvoorspelbaarheid en de onverwachte werkdruk, zeker als het opeens heel mooi weer wordt. Dan help je ook mee in de ijssalon en adviseer je gasten en neemt bestellingen op. Je maakt ijsbestellingen klaar en serveert deze uit. Je probeert er altijd een optimale beleving van te maken voor je gasten.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.