Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Theorieboek Horecaportier

Wil jij je goed voorbereiden op het examen SVH Horecaportier? Bij aanschaf van dit artikel ontvang je zowel het theorieboek Horecaportier als toegang tot de digitale omgeving SVH Horecatalent. In de digitale omgeving heb je toegang tot ondersteunend materiaal en vijf examentrainingen.

Theorieboek
Het theorieboek Horecaportier bevat de lesstof voor het examen SVH Horecaportier. In dit boek worden de volgende thema's behandeld: de horecaportier als werknemer, arbeidsomstandigheden, sociale hygiëne, sociale vaardigheden, gespreksmodellen, alcohol, drugs, tabak, veiligheid en rechts- en wetskennis. Het wordt ondersteund door uitgebreide video-instructies.

Online examentrainingen en ondersteunend materiaal
In het e-learningplatform SVH Horecatalent moet je binnen 12 maanden de training activeren. Vervolgens krijg je 6 maanden toegang tot het ondersteunende digitale materiaal en vijf examentrainingen van elk 40 meerkeuzevragen die vergelijkbaar zijn met de vragen die je krijgt bij het theorie-examen Horecaportier. Direct na het maken van de examentrainingen zie jij hoe je hebt gescoord en kun je dezelfde examentraining ook opnieuw maken. Op deze manier wen je alvast aan het beantwoorden van meerkeuzevragen en krijg je een indruk in hoeverre je de examenstof beheerst. 

Let op: voor het SVH Diploma Horecaportier leg je een theorie- en een praktijkexamen af. Met dit boek en de online examentrainingen kun je je voorbereiden op het theorie-examen. Met het boek en de films in de e-learningomgeving bereid je je voor op het praktijkexamen.

Lees meer Sluiten
€ 45,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215337
Druk 9e druk, 2022
Uitgever SVH
Pagina's 246 + vijf digitale examentrainingen
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.