Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Computerexamen Horecaportier Theorie

Je kunt het examen alleen in het Nederlands doen, op meerdere plaatsen in Nederland. 

Inschrijven kan tot vier dagen voor de door jou gekozen examendatum. Let op: Het examen annuleren of verzetten kun je als examenkandidaat kosteloos tot acht dagen voor de examendatum doen, in overleg met SVH. Boek je binnen acht dagen voor de examendatum een examen dan is dit examen niet meer kosteloos te annuleren of te verzetten!

Let op: je kunt alleen een examen bestellen voor jezelf, als examenkandidaat. Als je een keuze hebt gemaakt hiernaast, zorg dan dat je binnen 20 minuten betaalt, want anders vervalt je inschrijving en moet je opnieuw een locatie, datum en tijd kiezen. 

Lees meer Sluiten
Aantal vragen 40 meerkeuzevragen
Tijdsduur in minuten 40 minuten
Geslaagd bij Minimaal 29 vragen goed
Geldigheidsduur 24 maanden
Naam certificaat SVH Certificaat Horecaportier Theorie
Taalniveau 2F (methode Meijerink)
€ 175,00
Taal Nederlands
Kies locatie
Kies een datum
Kies een tijdstip
Let op: een examenplaats blijft 20 minuten bewaard. Als je langer dan 20 minuten wacht voor je afrekent, zullen examenproducten uit de winkelwagen verwijderd worden.
Je moet eerst inloggen om dit examen te kunnen bestellen.
Kan ik een examen annuleren?

Annuleren van deelname aan een examen kan alleen schriftelijk gebeuren door de examenkandidaat en/of de betalende instantie.

Annuleren mondeling- en praktijkexamen
Indien de annulering tenminste 10 werkdagen voor aanvang van een examenperiode bekend is gemaakt bij SVH dan zijn er drie keuzes:

  1. of je kunt deelnemen aan één van de volgende examens (mits beschikbaar);
  2. of je kunt een andere examenkandidaat laten deelnemen aan één van de volgende examens (mits beschikbaar);
  3. of je kunt afzien van deelname aan een examen. In dit geval ontvang je het betaalde examengeld terug op jouw rekening.

Indien een exameninschrijving voor een mondeling- of praktijkexamen minder dan 10 werkdagen voor aanvang van een examenperiode bekend is gemaakt bij SVH, dan zal er geen restitutie van het betaalde examengeld plaatsvinden.

Annuleren computerexamen Sociale Hygiëne
Neem hiervoor contact op met de aanbieder van dit examen.

Annuleren computerexamens Leermeester en Horecaportier
Indien de annulering van een computerexamen tenminste 8 dagen voor aanvang van het examen bekend is gemaakt bij SVH, dan kun je afzien van deelname aan een examen. In dit geval ontvang je het betaalde examengeld terug op jouw rekening. Het omboeken van een computerexamen naar een andere examenlocatie, datum of tijd is alleen mogelijk door de ingeschreven examenkandidaat zelf.

Indien een annulering voor een computerexamen minder dan 8 dagen voor aanvang van een examenperiode bekend is gemaakt bij SVH, dan zal er geen restitutie van het betaalde examengeld plaatsvinden.

Bekijk de Algemene Voorwaarden van SVH voor meer informatie over annuleren van examens.

Hoe schrijf ik mij in voor een examen?

Dat hangt af welk examen je wenst af te leggen:
Wil je het computerexamen Sociale Hygiëne doen? Dan kun je hier kiezen uit verschillende aanbieders van computerexamens.

Op deze website kun je je voor alle overige examens inschrijven, waaronder de mondelinge- en praktijkexamens en (voor opleiders) verschillende project- en beroepsexamen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.