Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Online jaarlicentie SVH 1e Medewerker Fastservice

De online omgeving SVH Horecatalent is een opzichzelfstaande leeromgeving. De online licentie "SVH 1e Medewerker fastservice" is geschikt om in te zetten voor de opleiding 1e medewerker fastservice. Om het diploma 1e medewerker fastservice te halen, kun je bij een (SVH erkende) opleider een opleiding volgen.

Alle lesstof wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Je ziet hoe de technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext en je oefent met de stof. Ook voor docenten is er een speciale online docentenomgeving.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 95,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113562
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.