Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Saffraan & Sjalot KHN bundel (10 stuks)

Saffraan en Sjalot is door Arjan Elbers geschreven in opdracht van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). SVH wil middels het kinderboek Saffraan & Sjalot laten zien hoe geweldig de hospitality branche is voor kinderen. Daarnaast wordt de opbrengst van het boek ingezet voor voorlichting over de hospitality.

Opbrengst naar voorlichting
Het boek laat kinderen op een jonge leeftijd op een positivie manier kennismaken met de hospitality. De opbrengst van het boek wordt gebruikt om jongeren op andere plekken en momenten voorlichting te geven over de hospitality. Hiermee willen we jongeren enthousiast maken voor het mooie en veelzijdige vak. Door ze op jonge leeftijd te bereiken wordt het zaadje al vroeg geplant. Met de aankoop van deze draag je hier als bedrijf direct een steentje bij aan het enthousiasmeren van de jonste generatie.

Het verhaal van Saffraan & Sjalot
Saffraan (11) en Sjalot (8) zijn naast broer en zus bijzondere kinderen in de vierde generatie van de markante horecafamilie Roux. Ze werken deze zomer mee in hun (bekendste en meest bijzondere) restaurant, het Zwarte Schaap. En hier is niets zoals normaal. Interieur, gasten, de menukaart en het personeel, alles is hier bijzonder.

Saffraan heeft net als zijn vader en voorvaderen "de gave van smaak" en ontdekt de meest geweldige nieuwe gerechten en smaakcombinaties in de keuken. Dat brengt hem zelfs tot een belangrijke kookwedstrijd in Parijs. Sjalot helpt haar tante in de bediening van het Zwarte Schaap en snapt waar de gasten van het restaurant pas echt blij van worden! Loopt alles uit de hand? Juist dan maakt Sjalot er het beste van. Maak samen met Saffraan en Sjalot de meest geweldige avonturen mee in en om restaurant het Zwarte Schaap.

Saffraan & Sjalot is geschreven voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Het boek staat vol inspirerende verhalen en echte recepten! Bekijk hier het eerste hoofdstuk van Saffraan & Sjalot.

Lees meer Sluiten
€ 100,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN SES2023KHN
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.