Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Drankenkennis 2 behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw. Het is een naslagwerk voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2) als Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Met dit boek krijg je gespecialiseerde informatie over eigenschappen van vier dranken: wijn, bier, koffie en thee. Je leest over de factoren die de smaak en het eindproduct beïnvloeden, zoals: de geschiedenis, het productieproces, de bereiding en het land of gebied waar de drank vandaan komt. Je leert over het terroir van de belangrijkste wijnbouwgebieden, de belangrijkste biertypen uit verschillende bierlanden en verschillende koffie- en theesoorten uit de belangrijkste koffie- en theelanden. Als je weet waar een product vandaan komt, hoe het smaakt en hoe je de kwaliteit beoordeelt, kun je dit gebruiken in een verhaal aan je gasten en een goed advies geven.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.