SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Drankenkennis 1 behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw en kan ook ingezet worden voor de methode SVH Zelfstandig werkend kok. Het is een naslagwerk voor Gastheer/-vrouw (niveau 2), Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) en Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Met dit boek krijg je informatie over de eigenschappen van 11 dranken: van water tot frisdrank en melkproducten tot gedistilleerd en cocktails, maar ook bier en wijn worden behandeld. Je leest alle ins en outs over de verschillende soorten van deze elf dranken! Als je weet waar een drank vandaan komt, uit welke bestanddelen het bestaat, hoe het wordt geproduceerd of bereid en hoe je het serveert, dan kun je je gasten een goed advies geven. Ook komen materialen, technieken en recepten aan bod. Zo ontdek je hoe je een betere espresso kunt zetten of een wijn nog lekkerder kunt laten smaken.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.