Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Theorieboek Bereidingstechnieken 2

Het theorieboek Bereidingstechnieken 2 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.

Dit boek geeft extra diepgang door uit te leggen welke chemische processen er tijdens het koken plaatsvinden en hoe je deze kunt beïnvloeden. Dat geeft jou allerlei creatieve mogelijkheden om je eigen visie en signatuur als kok te ontwikkelen. De thema’s van dit boek zijn chemie in de keuken, bereidingstechnieken en nieuwe technieken en trends. De smaak te pakken!

Lees meer Sluiten
€ 50,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113616
Druk 2e druk, 2019
Uitgever SVH
Pagina's 216
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.