Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online jaarlicentie Bediening (met digitale praktijkopdrachten)

De online licentie voor SVH Horecatalent behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw. SVH Horecatalent is onderdeel van de leermiddelenmix van SVH. Het is een op zichzelf staande leeromgeving en is geschikt voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2) als Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3).

Alle stof uit de theorieboeken wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. SVH Horecatalent bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Een plus op deze licentie zijn de online praktijkwerkboeken. De online praktijkwerkboeken zijn digitaal in te vullen waarna je ze weer kunt uploaden zodat de docent jouw ingevulde opdrachten kan beoordelen. Binnen SVH Horecatalent zie je hoe de technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext en je oefent met de stof. Voor docenten is er een speciale online docentenomgeving.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 130,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113029

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.