Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Online licentie SVH Gastheer/-vrouw of Zelfstandig werkend Gastheer/-vrouw

De online omgeving SVH horecatalent behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw. SVH Horecatalent is onderdeel van de leermiddelenmix van SVH. Het is een op zichzelf staande leeromgeving en is geschikt voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2) als Zelfstandig werkend Gastheer/-vrouw (niveau 3).

Alle stof uit de theorieboeken wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Je ziet hoe de technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext en je oefent met de stof. Ook voor docenten is er een speciale online docentenomgeving.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 95,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052111131
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).

Het geheime ingrediënt dat ben jij.