Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Starterspakket SVH Gastheer/-vrouw (Theorieboeken incl. jaarlicentie met gedigitaliseerde praktijkwerkboeken)

Dit combinatiepakket SVH Gastheer/-vrouw bestaat uit theorieboeken en een online licentie voor SVH Horecatalent voor Gastheer/-vrouw niveau 2. In SVH Horecatalent vind je ook de online theoriewerkboeken en online praktijkwerkboeken. Ieder leermiddel uit de leermiddelenmix heeft een eigen functie die het leerproces ondersteunt.

Theorieboeken
De theorieboeken dienen als naslagwerk en geven een helder overzicht van de vaktechnieken. Ze leggen de theorie achter de technieken uit en bereiden je voor op de (praktijk)lessen. De theorieboeken bevatten veel visuele content, zoals foto’s, illustraties en overzichten.

Online licentie
De online licentie is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. Zo kun je ook op ‘verloren momenten’ met je opleiding aan de slag. Je ziet hoe de technieken worden uitgevoerd, krijgt extra beroepscontext en kunt oefenen met de stof. De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Online praktijkwerkboeken
De praktijkwerkboeken zijn online te vinden in SVH Horecatalent en zijn doe-boeken. Ze bevatten opdrachten die in de praktijk moeten worden uitgevoerd en opdrachten die gericht zijn op de verwerking van de theorie. De opdrachten hebben een sterk zelfsturend karakter en zijn uitvoerbaar op school, in het leerbedrijf of thuis. Er zijn zowel individuele als samenwerkingsopdrachten. De praktijkwerkboeken bevatten beknopte theorie om duiding te geven bij opdrachten.

Online theoriewerkboeken
De theoriewerkboeken zijn online te vinden in SVH Horecatalent. Hierin staan theoretische vragen die m.b.v. het theorieboek gemaakt kunnen worden. 

Dit pakket bestaat uit de boeken:

  • Werken als gastheer/-vrouw (theorieboek)
  • Werken als gastheer/-vrouw (online praktijkwerkboek)
  • Warenkennis 1 (theorieboek)
  • Warenkennis 2 (theorieboek)
  • Warenkennis (online praktijkwerkboek)
  • Drankenkennis 1 (theorieboek)
  • Drankenkennis 1 (online praktijkwerkboek)
  • 12 maanden toegang tot online omgeving SVH Horecatalent
Lees meer Sluiten
€ 260,50
Voorraad
Niet beschikbaar
ISBN 9789052114477
Levering binnen 1-2 werkdagen.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.