Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Terrasmedewerker

Met deze e-learning over het terras ga je als medewerker aan de slag om alles te leren over het realiseren van een gastvrij én winstgevend terras.

Met deze e-learning leer je niet alleen de basisvaardigheden, het gaat ook om snel nieuwe terras-inzichten verkrijgen over bijvoorbeeld upselling, communicatie, routing, logistiek en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van een horecazaak en in deze nieuwe e-learning is jouw terras het speelveld. Met allerlei video’s, een podcast en magazines inspireren we medewerkers en ondernemers het beste uit hun terras te halen en samen dat gouden terras te realiseren voor de gast. Door het grote personeelstekort is het noodzakelijk dat ook nieuwe medewerkers zich snel goed staande kunnen houden op het terras.

Direct aan de slag
De e-learning is beschikbaar voor pc, laptop, tablet en smartphone en heeft een geldigheidsduur van 1 maand na activatie. Activeer de licentie die je ontvangt om de e-learning te kunnen gebruiken binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 7,20
Voorraad
Beschikbaar
ISBN SVH Terrasmedewerker

Het geheime ingrediënt dat ben jij.