Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Digitaalpakket: Online jaarlicentie Bediening (met digitale praktijkopdrachten) + Digitale Theorieboeken

Dit digitale pakket is een alternatief voor het fysiek aanschaffen van theorieboeken in combinatie met toegang tot de online modules met praktijkopdrachten in de online leeromgeving. Dit digitale pakket bestaat namelijk uit twee licenties:

  • Jaarlicentie Bediening (met digitale praktijkopdrachten)
  • Jaarlicentie Digitale SVH theorieboeken Bediening

Let op: Dit artikel schaf je aan als je digitaal praktijkopdrachten in de omgeving gebruikt of gaat gebruiken.

Online leeromgeving - Modules Bediening (met digitale praktijkopdrachten)
Alle theorie wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. De online omgeving bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Een plus op deze licentie zijn de online praktijkwerkboeken. De online werkboeken zijn digitaal in te vullen waarna je ze weer kunt uploaden zodat de docent jouw ingevulde opdrachten kan beoordelen. Binnen de online omgeving zie je hoe de technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext en je oefent met de stof. Voor docenten is er een speciale online docentenomgeving.

Online leeromgeving - Digitale theorieboeken
De digitale theorieboeken dienen als naslagwerk en geven een helder overzicht van de vaktechnieken. Ze leggen de theorie achter de technieken uit en bereiden je voor op de (praktijk)lessen. De digitale theorieboeken bevatten veel visuele content, zoals foto’s, illustraties en overzichten.

De online licenties hebben een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 130,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493167810
Uitgever SVH

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.