Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online jaarlicentie SVH Bedieningsassistent

De online jaarlicentie SVH Bedieningsassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Bedieningsassistent (BAS). Deze methode bestaat uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.

Het theorieboek en het werkboek van SVH Bedieningsassistent zijn in de vorm van een e-learning in SVH Horecatalent opgenomen. Met behulp van de online jaarlicentie SVH Bedieningsassistent kan je volledig digitaal aan de slag met de methode. 

Online filmlessen
Naast de boeken in e-learning vorm krijg je met de online jaarlicentie SVH Bedieningsassistent ook toegang tot de online filmlessen.
In de speciale online leeromgeving SVH Horecatalent kunnen studenten de 140 instructiefilms (van de instructiekaarten) bekijken en verschillende (theorie)oefentoetsen maken. Dit is ook de plek waar studenten hun BPV-opdrachten (praktijkhandelingen) kunnen afvinken.
Onze ambassadeurs Mounir Toub en Kim Poortman staan in deze instructiefilms in de hoofdrol. Deze enthousiaste vakidioten leggen de kneepjes van het vak perfect uit!

Meer informatie over de vernieuwde methode voor BAS lees je hier

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 99,75
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052114224
Uitgever SVH

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.