Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Leerlijn Bedieningsassistent (BAS)

De leerlijn SVH Bedieningsassistent is een uitgebreide en complete docentenmap. Met deze leerlijn kunnen docenten hun studenten goed voorbereiden op het examen SVH Bedieningsassistent. De map is gevuld met lesplanners, praktijkopdrachten met geïntegreerde theorieverwerking, aftekenkaarten, oefenexamens en een uitgewerkt stageplan.

De basis van de methode BAS is het theorieboek Bedieningsassistent voor studenten. Bij dit naslagwerk hoort een code waarmee de student toegang krijgt tot de bijbehorende website. Het online materiaal bestaat uit inspirerende films en leerzame games.

De leerlijn SVH Bedieningsassistent gaat uit van oefenen in praktijksituaties. Bij iedere oefening wordt verwezen naar relevante films en games en worden theoretische vragen gesteld die betrekking hebben op de behandelde praktijksituatie. Zo gaan studenten ongemerkt door alle theorie uit hun boek en het online materiaal.

De school schaft per leerlijn één map aan en mag de inhoud vervolgens kopiëren voor zover het opdrachten en werkmateriaal betreft.

Meer weten over de methode SVH Bedieningsassistent? Kijk op www.basenkas.nl.

Lees meer Sluiten
€ 218,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 12535
Druk 1e druk, 2e oplage, 2017
Uitgever SVH
Pagina's 306
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).
Ook interessant voor jou:

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.