Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Combinatiepakket Bedieningsassistent (Theorieboek + Werkboek)

Het combinatiepakket Bedieningsassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Bedieningsassistent (BAS).

Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van de nieuwe boeken?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken van het werkboek en hier van het theorieboek.

Dit combinatiepakket bestaat uit de boeken:

Theorieboek
Het theorieboek is kort en bondig geschreven en geeft een helder overzicht van de te leren vaktechnieken. Alle belangrijke technieken voor het werken als bedieningsassistent komen aan bod: van hygiënisch werken en bestellingen opnemen tot serveertechnieken en van poleren tot tafels indekken.

Werkboek
Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werkboek volgen ook de thema’s en hoofdstukken van het theorieboek.

Online filmlessen
In de speciale online leeromgeving SVH Horecatalent kunnen studenten de 140 instructiefilms (van de instructiekaarten) bekijken en verschillende (theorie)oefentoetsen maken. Dit is ook de plek waar studenten hun BPV-opdrachten (praktijkhandelingen) kunnen afvinken. Bij aanschaf van het werkboek krijgt de student twee jaar toegang tot deze online filmlessen. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Meer informatie over de vernieuwde methode voor BAS lees je hier

Wil je de complete methode bestellen? 
De volledige methode voor SVH bedieningsassistent bestaat voor studenten uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.
Om de methode compleet te maken bestel je naast het combinatiepakket ook:

Geen methode op papier gebruiken?
Als je volledig online aan de slag wil gaan, kies dan voor de online methode. Het theorieboek en het werkboek zijn in de vorm van een e-learning in SVH Horecatalent opgenomen, waarbij je ook toegang hebt tot de films.

Lees meer Sluiten
€ 99,00
Voorraad
Niet beschikbaar
ISBN 9789052113937
Druk 2019
Uitgever SVH
Levering binnen 1-2 werkdagen.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.