Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Branche- vaststellingscommissie

SVH zet zich in om de vakbekwaamheid in de horecabranche te vergroten. Welke branche-examens moeten er worden ontwikkeld? Voor welke specifieke functies en specialisaties moeten er profielen en examens komen? Dit wordt besloten in de Branchevaststellingscommissie (BVC) waarin partners als werkgevers, medewerkers, vakbonden en onderwijs zijn verenigd. Wanneer de BVC zijn goedkeuring uitspreekt over de functieprofielen en de globale opzet van de eindtermen, is het daarna aan SVH om daar examens van te ontwikkelen.

Bekijk de leden van de Branchevaststellingscommissie hieronder. 

Namens Koninklijke Horeca Nederland (KHN):

  • Leo Bruijn (erelid KHN, voorzitter Landelijk Bestuur Horeca Vakpunt, oud-ondernemer)
  • Merijn Jansma (Eigenaar In den Gloeiende Gerrit te Hoogland en voorzitter HorecaVakpunt Midden Nederland)

Namens Gastronomisch Gilde (Koksgilde en Gilde van Meesterkoks) en de Sterklas:

  • SVH Meesterkok Theo van Rensch

Namens de vakbonden:

  • Jacqueline Twerda (CNV Vakmensen)
  • Karlijn Kneepkens (FNV Horecabond)

Namens de mbo horecaopleidingen:

  • Een vertegenwoordiger van de Werkgroep Directeuren Horeca

Namens de particuliere opleiders:

  • Antoine Defesche (directeur Horeca Academie)

Namens SVH:

  • Ricardo Eshuis (directeur SVH)

Winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2015:

  • Harold Wennink (bedrijfsleider Restaurant Vroeg in Bunnik)

Winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2016:

  • Paul Stoop (Double Tree bij Hilton Amsterdam Centraal Station)

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.