Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Frontoffice

Frontoffice is een balie of receptie waar gasten en/of bezoekers ontvangen worden. De inhoudelijke werkzaamheden van een frontoffice medewerker kunnen in het kort het beste omschreven worden als het ontvangen van gasten en het informeren van gasten.

Deze online licentie voor Frontoffice is ingedeeld in zes thema’s rondom het werken in de Frontoffice. Met het doorlopen van deze licentie ontwikkel je kennis en vaardigheden over de hotelbranche, het aannemen van reserveringen, het in- en uitchecken van gasten, het verlenen van service tijdens het verblijf en prijsbeleid en resultaat.

De licentie dekt kerntaak P2-K2: Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Naast praktische e-learning (magazines) is de licentie verrijkt met theorieopdrachten en toetsen. In de films, praktijkvoorbeelden en interviews met hotelprofessionals maken studenten kennis met de praktijk.

Hybride leren en microlearning vormen de bouwstenen voor deze licentie - altijd en overal leren: thuis, op school en in het leerbedrijf.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 29,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493167667
Uitgever SVH
Ook interessant voor jou:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.