Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Boekhouden voor de horeca met Exact Online

Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor Managers/Ondernemers (niveau 4) en biedt alle informatie over boekhouden in de horeca met Exact-Online.

In dit boek leer je boekhouden met Exact-Online: van de beginbalans tot de verkoopadministratie en van het kasboek tot het memoriaal. Met de opdrachten uit dit boek leer je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken met een online boekhoudprogramma.

Met de code in het boek krijg je toegang tot Exact-Online en een aantal bestaande horeca-administraties.

€ 31,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052112589
Druk 1e druk, 2017
Uitgever SVH
Pagina's 176
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).
Ook interessant voor jou:

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.