Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Theorieboek Warenkennis 2

Het theorieboek Warenkennis 2 behoort tot zowel de methode SVH Kok als SVH Gastheer/-vrouw. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) en Zelfstandig werkend kok (niveau 3) als Gastheer/-vrouw (niveau 2) en Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.

Met dit boek krijg je informatie over eigenschappen van 13 productgroepen: van vis en schaal- en schelpdieren tot paddenstoelen en noten en zaden, maar ook chocolade, ijs, vleeswaren, worst én de laatste food trends worden behandeld. Je leest alle ins en outs over meer dan 160 producten! Als je weet waar een product vandaan komt, wat je ermee kunt doen en wanneer de kwaliteit goed is, kun je ermee experimenteren in de keuken en kun je goed advies geven aan je gasten. Dat smaakt naar meer!

Lees meer Sluiten
€ 50,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052112886
Druk 2e druk, 2018
Uitgever SVH
Pagina's 407
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.