Het geheime ingrediënt dat ben jij.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
SVH biedt voor Kok niveau 2 een nieuwe leermethode aan. Dit pakket theorieboeken is daar een onderdeel van. De complete methode SVH Kok bestaat uit deze theorieboeken, werkboeken en een online leeromgeving. Ieder leermiddel heeft zijn eigen functie die het leerproces ondersteunt. De nieuwe methode is zorgvuldig samengesteld met talloze professionals uit de branche, zowel jonge, succesvolle vakmensen als ervaren SVH Meesters en leveranciers. De leermiddelen zijn zo ingericht dat ze elkaar versterken en samen een eenheid vormen.
Theorieboeken
De theorieboeken hebben een functie als naslagwerk en geven een helder overzicht van de vaktechnieken. Ze worden ingezet om de theorie achter de technieken uit te leggen en bereiden de studenten voor op de (praktijk)lessen. De theorieboeken lezen lekker weg door de vele foto’s, illustraties en overzichten.
Dit pakket bestaat uit de theorieboeken:
- Werken als kok
- Warenkennis 1
- Warenkennis 2
- Bereidingstechnieken 1
Het geheime ingrediënt dat ben jij.