Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Praktijkwerkboek Warenkennis & bereidingen 2

Het praktijkwerkboek Warenkennis & Bereidingen 2 behoort tot de methode SVH Kok. Het bevat opdrachten voor een Kok (niveau 2) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.

Van vitello tonnato, caesarsalade en croquembouche tot groentepickles. In dit praktijkwerkboek ga je aan de slag met ingrediënten en klassieke recepten, en maak je gerechten naar eigen recept. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het uitvoeren van opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.

Lees meer Sluiten
€ 27,75
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052110950
Druk 1e druk, 2e oplage, 2018
Uitgever SVH
Pagina's 208
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.