Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Praktijkwerkboek Warenkennis & bereidingen 1

Het praktijkwerkboek Warenkennis & Bereidingen 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het bevat opdrachten voor een Kok (niveau 2) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.

Het praktijkwerkboek Warenkennis & Bereidingen 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het bevat opdrachten voor een Kok (niveau 2) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.

Van snijtechnieken, soepen en sauzen tot gefermenteerde zuurkool. In dit praktijkwerkboek ga je aan de slag met de basistechnieken en de warenkennis die je nodig hebt als kok. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het uitvoeren van opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.

Lees meer Sluiten
€ 27,75
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052110943
Druk 1e druk, 2e oplage, 2018
Uitgever SVH
Pagina's 184
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.