SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het praktijkwerkboek Warenkennis & Bereidingen 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het bevat opdrachten voor een Kok (niveau 2) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.
Het praktijkwerkboek Warenkennis & Bereidingen 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het bevat opdrachten voor een Kok (niveau 2) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.
Van snijtechnieken, soepen en sauzen tot gefermenteerde zuurkool. In dit praktijkwerkboek ga je aan de slag met de basistechnieken en de warenkennis die je nodig hebt als kok. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het uitvoeren van opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.