Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
The Knowing Your Cooking Techniques 2 theory book is part of the SVH Chef learning resources series. It serves as reference material for Chef (NLQF2) and Autonomous Chef (NLQF3), and provides a clear overview of the theory.
Cooking food is one thing, being a good chef another. This book takes your skills and knowledge to the next level with in-depth explorations of the chemical processes of cooking and how you can play with them, thus unlocking new creative possibilities. Use this opportunity to develop
your own vision and signature as a chef.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.