PlanBoek

SVH heeft in april 2015 de uitgeefactiviteiten overgenomen van PlanBoek Uitgeverij. Deze leermiddelen over leidinggeven, management en ondernemen zijn volledig afgestemd op de horecapraktijk. De PlanBoek leermiddelen onderscheiden zich doordat ze voor én in nauwe samenwerking met de branche zijn ontwikkeld. Daardoor sluiten ze optimaal aan op waar de markt en het onderwijs om vraagt. Er is een directe link met de horecapraktijk en de werkwijze is heel praktisch, met volop ruimte voor actuele casussen, trends en oefeningen. Onze auteurs zijn werkzaam in het horecaonderwijs en in het bedrijfsleven.

Inmiddels heeft SVH een aantal uitgaves geactualiseerd, gerestyled en herschreven. De komende tijd zullen ook enkele andere leermiddelen worden herzien. Alle nieuwe leermiddelen zijn afgestemd op de kwalificatiedossiers die op 1 augustus 2016 zijn ingegaan. Naast het boek krijgen de leerlingen toegang tot een speciale website, waarop filmpjes, samenvattingen en oefeningen om begrippen te oefenen of juist dieper op de stof in te gaan. Klik hier om van de boeken het eerste hoofdstuk in te zien.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rondom het PlanBoek assortiment? Lees er alles over in onze nieuwsbrief die in april 2017 is verschenen.

Let op: het boek 'Ondernemingsplan voor een horecabedrijf' wordt momenteel herzien. Omdat het boek niet meer voorradig is kan het boek op dit moment niet besteld worden. De nieuwe druk zal deze zomer en voor de start van schooljaar 2017/2018 leverbaar zijn. Kijk voor meer informatie op de website van PlanBoek.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst