Kerstactie

Kerstactie

Op zoek naar een leuk kerstcadeau?

Werk je al jaren in de horeca, maar kunnen je vaardigheden en kennis wel wat aangescherpt worden? Of wil je een vriend of familielid verrassen met een mooi en leerzaam cadeau voor onder de kerstboom? Dan mag je onze kerstactie niet missen: onze nieuwe boeken SVH Bereidingstechnieken 1 & 2, Warenkennis 1 & 2 en Drankenkennis 1 & 2 nu tijdelijk met 50% korting van € 65,- voor € 32,50 per stuk!* Wil je jouw wijnkennis bijspijkeren? Grijp dan nu je kans! Het boek Aan de slag met wijn ook te koop met 50% korting van € 57,00 voor € 28,50!* Daarnaast maak je nog extra kans op een gratis online wijntraning van Wijntraining Online! We verloten vijf online wijntrainingen onder iedereen die het boek koop tussen 7 en 23 december 2017.

De nieuwe standaard voor de horeca

De boeken Bereidingstechnieken 1 & 2, Warenkennis 1 & 2 en Drankenkennis 1 & 2 maken deel uit van de methodes SVH kok en SVH Gastheer/-vrouw niveau 2 en 3. Met deze serie zet SVH de nieuwe standaard neer voor de Nederlandse horeca. Zowel het bedrijfsleven als het onderwijs delen hierin hun kennis met jou. Van jonge aanstormende talenten zoals Tess Posthumus (Best Female Bartender Worldwide 2015) en Lotte Wolf (jongste sommelier van Nederland), tot de drie SVH Meesters van Ciel Bleu**. Perfecte naslagwerken voor iedereen die leert en/of werkt in de horeca. En dankzij de vele schitterende foto’s, illustraties en overzichten lezen ze weg als een glossy.

Bekijk een hoofdstuk van Bereidingstechnieken 1, Warenkennis 1 of Drankenkennis 1.

Wat wil jij leren?

Het boek Bereidingstechnieken helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen: van mise-en-place en basisbereidingen tot en met conserveringstechnieken. In Drankenkennis vind je alles over alle dranken die in de horeca worden geserveerd, zoals melk, fris, koffie, wijn, bier en cocktails. Waar komen de dranken vandaan, hoe worden ze bereid en hoe kun je ze het best serveren? Ook materialen, apparatuur en technieken komen aan bod. Met het boek Warenkennis leer je over de eigenschappen van veel verschillende producten: van tam gevogelte en vlees tot groenten en fruit. Met deze kennis tover je voortaan de mooiste gerechten op tafel en kun je je gasten goed adviseren. Bovendien staan de drie boeken boordevol smakelijke recepten.

Bestel nu

Wil jij straks je gasten de perfect gefileerde vis voorschotelen, vertellen wat er in hun Harvey Wallbanger zit of met welk fruit en groente ze de meeste vitaminen binnenkrijgen? Zet deze boeken dan nu op je verlanglijstje. Of maak een ander blij met deze mooie kerstverrassing en schuif straks zelf aan voor een heerlijke koude komkommersoep, professionele cappuccino of ambachtelijke slagroomsoes! De actie loopt van 7 t/m 23 december 2017. Hierbij geldt: maximaal 5 boeken per persoon van één titel.

*Maximaal 5 boeken per persoon van één titel.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst