Bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne

Op basis van een eerder behaald diploma kunt u door de Landelijke Examencommissie (LEC-SVH) bijgeschreven worden in het Register Sociale Hygiëne. Bijschrijving in het Register is noodzakelijk omdat werkgevers en overheidsinstanties zo kunnen controleren of u beschikt over voldoende kennis van en inzicht in sociale hygiëne. Alleen als u in het register staat, mogen zij u een horecavergunning verlenen. Als u recht heeft op een bijschrijving, dan wordt u uiterlijk vier weken nadat u de bijschrijving heeft aangevraagd, bijgeschreven in het Register. Wanneer u geslaagd bent voor het examen SVH Sociale Hygiëne wordt u automatisch bijgeschreven in het Register. U ontvangt dan bij uw SVH Diploma Sociale Hygiëne direct de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne. 

U vindt hieronder het voorlopig overzicht van de bewijsstukken die recht kunnen geven op een bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne. U bestelt een bijschrijving in onze webshop via onderstaande link. U dient hiervoor een kopie van uw diploma op basis waarvan u een bijschrijving aanvraagt toe te voegen en een kopie van uw geldig legitimatiebewijs.

Voor het aanvragen van een bijschrijving brengen wij geen kosten in rekening. 

Als bewijs van uw bijschrijving ontvangt u van de LEC-SVH de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne, een brief waarin de LEC-SVH verklaart dat u voldoet aan de gestelde eisen en dat u bent bijgeschreven in het Register. Naast de genoemde bijschrijving is het mogelijk om een SVH Diploma Sociale Hygiëne aan te vragen bij SVH. Hiermee krijgt uw bijschrijving een nog officiëler karakter. Het SVH Diploma Sociale Hygiëne kunt u hier aanvragen.

Vrijstelling Sociale Hygiëne

Overzicht bewijsstukken

Klik hier voor het voorlopig overzicht van de bewijsstukken die recht geven op bijschrijving in het Register.

 

Bijschrijving bestellen

Aanvragen Bijschrijving Register

Klik hier om in de webshop een Bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne aan te vragen.