Bijschrijving Register Sociale Hygiëne

Bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne

Op basis van een eerder behaald diploma kun je door de Landelijke Examencommissie (LEC-SVH) worden bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Bijschrijving in het Register is noodzakelijk omdat werkgevers en overheidsinstanties zo kunnen controleren of je beschikt over voldoende kennis van en inzicht in sociale hygiëne. Alleen als je in het register staat, mogen zij jou een horecavergunning verlenen. Als je recht hebt op een bijschrijving, word je uiterlijk vier weken nadat je de bijschrijving hebt aangevraagd, bijgeschreven in het Register. Wanneer je geslaagd bent voor het examen SVH Sociale Hygiëne word je automatisch bijgeschreven in het Register. Je ontvangt dan bij je SVH Diploma Sociale Hygiëne direct de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne. 

Wil je weten welke bewijsstukken recht kunnen geven op een bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne? Ga dan naar het Overzicht bewijsstukken. Je bestelt een bijschrijving in onze webshop via onderstaande link. Voeg twee documenten toe: een kopie van je diploma op basis waarvan je een bijschrijving aanvraagt en een kopie van je geldige legitimatiebewijs.

Voor het aanvragen van een bijschrijving brengen wij geen kosten in rekening. 

Als bewijs van je bijschrijving ontvang je van de LEC-SVH de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne. In deze brief verklaart de LEC-SVH dat je voldoet aan de gestelde eisen en dat je bent bijgeschreven in het Register. Naast deze bijschrijving is het mogelijk om een SVH Diploma Sociale Hygiëne aan te vragen bij SVH. Hiermee krijgt jouw bijschrijving een nog officiëler karakter. Vraag hier het SVH Diploma Sociale Hygiëne aan.

Vrijstelling Sociale Hygiëne

Overzicht bewijsstukken

Bekijk welke bewijsstukken recht geven op bijschrijving in het Register.

 

Bijschrijving bestellen

Aanvragen Bijschrijving Register

Vraag een Bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne aan.