SVH Meestertitels

SVH Meesters


De SVH Meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen. SVH Meesters behoren tot de top van de Nederlandse horeca. Nederland telt meer dan 280 SVH Meesters verdeeld over zes disciplines: SVH Meestergastheer, SVH Meesterhorecaondernemer, SVH Meesterijsbereider, SVH Meesterkok, SVH Meesterschenker en SVH Wijnmeester. Elk jaar komen er maximaal 16 nieuwe SVH Meesters bij. SVH beheert de SVH Meestertitels namens de horecabranche. De titels zijn
merkenrechtelijk beschermd. Alle informatie en het laatste nieuws over de SVH Meestertitels en de SVH Meesters vind je op svhmeestertitels.nl.

 
Schild SVH Meesterkok

Alle SVH Meesters

Wil je van een horecabezoek echt een belevenis op niveau maken? Kies dan voor een gelegenheid met een SVH Meester. Je bent dan te gast bij de top van de Nederlandse gastronomie. Bekijk het register met alle SVH Meesters.

Bijdrage SVH Meesters aan horecavak

Bijdrage aan horecavak

SVH Meesters leveren een grote bijdrage aan het imago van het horecavak en stimuleren professionals om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen ze onder meer door gastlessen te verzorgen, te jureren bij wedstrijden en bij te dragen aan de ontwikkeling van examens en leermiddelen van SVH.

SVH Meester worden?

SVH Meester worden?

Klaar voor de hoogste graad van vakbekwaamheid in de horeca? Bekijk dan de aanmeldingsprocedure en voorwaarden.